The Morgan GarageNy bil på vej!!

Denne +8 GTR bliver produceret i kun 9 nummererede eksemplarer, da der er tale om de sidste 9 chassier med 8 cylinder BMW 4,8 liter motor, som forlader Morgan fabrikken for altid!! Morgan har valgt at benytte denne særlige lejlighed til at vise deres 1990'er GTR racer, "The Big Blue" deres respekt, ved at producerer disse 9 +8 GTR biler.

Særligt for min bil, har Morgan fabrikken udvalgt netop den bil til at være deres promotion-bil, hvilket betyder, at den skal i foto-studio, når den er færdigbygget. Bilen er tildelt nummeret #9 ud af 9.

Den forventes klar til fremvisning på museet i foråret 2022.Morgan 4/4 EB Prototype er endnu en ny Morgan på vej i foråret 2022.

Bilen blev lanceret i 1964 af EB Staff Ltd, med John Edwards i spidsen, som et alternativ til den klassiske Morgan 4/4, men Peter Morgan gik ikke videre med projektet. Bilen er en søsterbil til Morgan +4+, som også fik sit glasfiberkarosseri bygget hos EB Plastic Ltd. Vi har allerede nr. 2 ud af i alt 26 af denne Morgan på museet.

Denne nytilkomne bil findes derimod kun dette ene eksemplar, som er gennemgående restaureret i perioden fra 1996 til 2009.

Bilen forventes klar til fremvisning på museet i efteråret 2022.

Klik for at redigere denne titel